Translate

Sunday, July 8, 2018

MILIARDARII

De la Broke la miliarde: 5 strategii Miliardari au folosit pentru a obține bogat

Astăzi, așa cum a fost pentru toată istoria noastră înregistrată, îmbogățirea presupune construirea și adăugarea unei cantități abundente de valoare lumii.
ARTICOLUL URMĂTOR
  • Acțiuni de2,2k
  •    
  •  
 Adauga la coada
De la Broke la miliarde: 5 strategii Miliardari au folosit pentru a obține bogat
Credit de imagine: Victoria Bee Photography | Getty Images
COLABORATOR
Antreprenor, inginer de software, autor, blogger și fondator al WanderlustWorker.com
 11 minute citit
Opiniile exprimate de contribuabilii antreprenorilor sunt proprii.
În această lume există 2 043 miliardari. Aproximativ un sfert dintre aceștia provin din SUA. Milionari? Ne mândrim cu aproximativ 16 milioane dintre ei. În mod clar, este greu să acumulezi o astfel de avere mare. De fapt, când vine vorba de îmbogățire , un miliard este un ordin de mărime mai mare de un milion. Milionarii par a fi un ban duzină. Nu miliardari .
Atunci când o persoană poate strânge o astfel de sumă de bogăție, acest lucru nu se poate face decât cu interesul populației noastre globale, multe dintre ele înflorite în sărăcie și nu în bogăție. Dar asta înseamnă că ar trebui să fim invidiați sau înfuriați de oamenii de la vârful proverbială? Adevarul? Fie că sunteți o victimă sau un campion al societății noastre capitaliste depinde în mare măsură de situația dvs. financiară.
Unii dintre noi se uită la cei care au obținut o asemenea averi de neimaginat cu dispreț. Alții, cu invidie. Pe mine? Vreau să știu cum au făcut-o. Vreau să înțeleg funcționarea interioară a minții lor. Cum le-au navigat pe drumul lor spre un astfel de succes senzațional? Cum au evitat toate pericolele și capcanele care par să încurce o mare parte din civilizația noastră?
M-am scufundat și m-am inserat într-un cerc de indivizi pentru a răspunde în mod specific la această întrebare. M-am înconjurat cu oameni care trăiesc la cel mai înalt nivel, pentru că sunt curios cum au făcut-o. Există vreun sos secret? Câteva formulări magice? Câteva principii sau tehnici necunoscute?
Vreau să știu cum au făcut-o, au păstrat-o și au crescut. Efectuarea de bani nu este la fel de complexă ca majoritatea oamenilor care o fac să fie. Sigur, există o așa-numita guranță guru care se găsesc cel mai mult victimă atunci când încearcă să descopere secretele reale de a face bani online în aceste zile. Dar nu asta mă interesează.
M-am interesat de lucrurile care mișcau acul. Cum au ajuns miliardarii lumii atât de bogați ? Cum au aderat o astfel de auto-disciplină intensă Adesea ați citit despre sfaturi sau ați ascultat o vorbă pe care acești indivizi o dau, dar cea mai mare parte se află într-o ureche și în cealaltă. Urmăm o mare parte din acest sfat? Nu. De cele mai multe ori cade pe marginea drumului. Trăim, trăim în obiceiuri dăunătoare care ne țin înapoi.
Cu toate acestea, înainte de a lansa în strategiile pe care o mână de miliardari obișnuiau să -i îmbogățească , am vrut să transmit un sfat foarte puternic. Gândurile sunt lucruri. Există o putere pură în gândurile voastre. Folosiți-le în mod constructiv. Ele vă pot limita sau vă pot propulsa. dacă vă concentrați asupra pozitivității , lucrurile bune se vor întâmpla. Concentrați-vă pe negativ și urmăriți-vă, pe măsură ce viața dvs. se învârte în jos.

Ce este nevoie pentru a deveni un miliardar?

Probabil vă întrebați ce este nevoie pentru a vă îmbogăți. Dar nu doar bogat. Bogați la cel mai înalt nivel. Cum te duci de la rupt la miliardar? Majoritatea oamenilor ar putea dori pur și simplu să aibă un flux de numerar pozitiv sau chiar un milion de dolari în bancă. Dar un milion de dolari o taie într-adevăr în zilele acestea? Presupun că depinde de locul în care trăiești și de ceea ce faci.
Dar miliardarii sunt o rasă diferită. Este o lume diferită. Timpul petrecut cu ei este mult mai asemănător cu fanteziile fanteziste, decât cu realitatea reală. Lumea este cu adevărat stridie. Acum, dacă vrei să ajungi acolo sau vrei doar să devii un multi-milionar, există câteva strategii care vor propulsa creșterea ta.
De fapt, există cinci strategii pe care acești miliardari le-au folosit pentru a merge de la rupt și fără speranță, absolut pe partea de sus a lumii. Dacă doriți să le replicați succesul, atunci trebuie să luați în considerare următoarele strategii și să le luați la inimă. Un alt lucru de retinut este ca esti mult mai putin probabil sa atingi acest tip de succes fara sa ai propria afacere.
Dar dacă sunteți deja un antreprenor sau un proprietar de afaceri, atunci este o chestiune de adaptare. Nu numai că ne adaptăm pentru a supraviețui, dar trebuie, de asemenea, să ne adaptăm să prospere. Uită-te la următoarele strategii și să vezi cum le poți adapta afacerii tale sau să-ți pui potențial afacerea în grevă, în timp ce fierul proverbial este fierbinte într-un sector sau altul.
Majoritatea oamenilor cred că este imposibil să treci de la un miliardar la altul. Dar sa făcut în mod repetat. Indivizii, printre care Roman Abromovici, Francois Pinault, Howard Schultz, Oprah Winfrey, Shahid Khan, Do Won Chang, Ralph Lauren, John Paul DeJoria, Larry Ellison și Mohed Altrad. Dar toți au devenit miliardari.
Cum au făcut-o? În primul rând, și în primul rând, prin adaptarea următoarelor abilități. Și în al doilea rând, prin folosirea uneia dintre cele cinci strategii pe care le veți găsi mai jos. Pe măsură ce citiți lista și strategiile, întrebați-vă următoarea întrebare. Câte dintre aceste abilități folosesc și cum pot adapta aceste strategii la afacerea mea de astăzi, chiar acum? 

1. Creați ceva care adaugă o cantitate abundentă de valoare lumii.

Astăzi, așa cum a fost pentru toată istoria noastră înregistrată, îmbogățirea presupune construirea și adăugarea unei cantități abundente de valoare lumii. Cele mai bogate și mai de succes persoane au adăugat cea mai mare valoare. Așa se obține bogăția reală. Găsiți un mod în care puteți adăuga o cantitate excesivă de valoare lumii. Aceasta nu este o strategie pe termen scurt. Acest lucru necesită timp.
Dar implică, de asemenea, capturarea de oportunități pe măsură ce apar. Patronul Yvon Chouinard a devenit incredibil de bogat nu prin inventarea de noi produse, ci prin îmbunătățirea produselor existente. În timp ce Patagonia este un comerciant de îmbrăcăminte uriaș, astăzi, la vârsta de 50 de ani, compania lui Chouinard a dat faliment, după ce a produs o serie de procese.
Cu toate acestea, Chouinard a rămas cursul. A adăugat valoare. Îmbunătățit pe iterațiile de produse pentru a le face mai bine pentru mediul înconjurător, cu o durată mai lungă și cu o calitate superioară. Așa a evoluat Patagonia într-un monstru. El a adăugat o cantitate abundentă de valoare.

2. Creați un produs consumabil pe care oamenii îl iubesc.

Există o serie de industrii în produse consumabile care pur și simplu se decolorează ca focul sălbatic. De la cafea preparată la rece până la focuri de energie și băuturi și chiar țigări electronice au devenit industrii care au început să balon. Manoj Bhargava, fondatorul companiei Energy Drinks de 5 ore , și-a sporit afacerea de la lansarea din 2003 până la peste 1 miliard de dolari în vânzări cu 9 ani mai târziu. 
În 2010, Howard Panes a fost datorii de 600.000 de dolari și și-a pierdut casa la o vânzare scurtă atunci când a intrat în industria de țigarete electronice, mărind-o în 18 luni până la vânzări de peste 100 de milioane de dolari. Câțiva ani mai târziu, după o creștere exponențială uluitoare  , compania japoneză Tobacco International , un gigant corporativ cu 27.000 de angajați și venituri anuale de 20 de miliarde de dolari, a achiziționat compania.
Fără experiență în industrie, Panes, precum Bhargava, a făcut ceea ce a durat pentru a vedea lucrurile, pentru a călători și a trăi în Shenzhen, China, unde compania și-a rafinat produsele și sistemele de livrare. Astăzi, ca un colector pasionat de mașini cu o colecție de aproape 15 milioane de hipercarcuri rare și exotice, Panes a devenit unul dintre cei mai bogați rezidenți din Florida de Sud.
Ioan Paul Dejoria, care nu a fost doar o dată spart, dar și fără adăpost și trăind în mașină cu fiul său, a făcut și de neimaginat. El a creat produse de calitate salon și a plecat de la ușă la ușă pentru a le vinde. El sa concentrat pe calitate și a acționat în fiecare zi. La vârsta de 36 de ani, cu un împrumut de 700 de dolari și în timp ce trăia într-o mașină cu fiul său, el a crescut Paul Mitchell Systems  într-un monstru, devenind una dintre cele mai bogate persoane din lume în acest proces. 

3. Introduceți-vă ca furnizor de servicii într-o industrie cu creștere înaltă.

Am văzut că AirBnB a crescut de la obscuritate și a înjunghiat închirierea saltelelor de aer pe podele într-un monstru mondial, făcându-i cei trei fondatori, Brian Chesky, Nathan Biecharczyk și Joe Gebbia, care odată s-au rupt, în miliardari. AirBnB a aprins o potecă. Dar nu au fost primii. Închirieri de vacanță au început deja să decoleze, dar VRBO a fost primul. Cu toate acestea, AirBnB a făcut-o mai bine.
Scopul? Identificați o industrie cu creștere înaltă și deveniți un furnizor de servicii. Fie că este vorba de închirieri de concediu, comerț electronic, servicii financiare, asigurări, realitate virtuală, boți de chat sau orice altă industrie pentru acest lucru, introduceți-vă în industrie prin găsirea unei modalități unice pe care să o puteți oferi același serviciu, dar mai bine, cu o mai mare fiabilitate.
Puteți găsi, de asemenea, o modalitate prin care puteți să vă îngrijiți pe cei bogați prin construirea unui serviciu care atrage indivizi bogați. Fie că înseamnă închirierea de mașini exotice, jeturi private sau devenirea unui concierge la nivel mondial pentru cei bogați uber, cum ar fi Grupul Quintessential al Annastasiei Seebohm , găsiți un mod în care puteți face ceva mai eficient decât oricine din jurul vostru.
Kenny Trout, fondatorul companiei Excel Communications, și-a atins succesul în industria telecomunicațiilor timpurie devenind un distribuitor la distanță după ce dereglementarea a avut loc, vânzând peste 200.000 de francize folosind modelul de marketing pe mai multe niveluri. Trout, care a crescut cu un tata care a lucrat ca barman, nu a avut niciodata prea multi bani. El a vândut asigurările de viață de la început și a identificat o industrie de creștere înaltă pe care a urmat-o.

4. Găsiți o modalitate de a îmbunătăți comunicările sau conexiunea online.

Mark Zuckerberg a devenit unul dintre cei mai bogați indivizi din lume, prin îmbunătățirea conexiunii și comunicațiilor on-line. Astăzi, știm cu toții despre succesul Facebook. Dar Zuckerberg nu a fost niciodată sărac sau rupt. El a apărut dintr-un patrimoniu superior de clasă mijlocie.
Cu toate acestea, ceea ce este cel mai interesant este povestea fondatorului What'sApp, Jan Khoum. În 2007, în timp ce lucra la Ernst & Young și imediat după lansarea iPhone-ului, Khoum, care a fost un imigrant din Ucraina, unde sa născut, a decis să creeze o aplicație de comunicații cu Brian Acton, lansată în ianuarie 2010.
Khoum, care a fost transferat pentru o slujbă pe Facebook la puțin timp înainte, a crescut WhatsApp într-o aplicație de comunicații extrem de populară, care ulterior a fost achiziționată de Facebook pentru 19 miliarde de dolari. Ca și alți miliardari, Khoum a confiscat noua industrie și a identificat o oportunitate pe care alții ar fi ratat-o.

5. Investiți în imobiliare și creșteți portofoliul dvs. în timp.

Imobiliarul a dat o platformă celor mai bogați indivizi din lume. Dacă credeți că realizarea de bani prin intermediul imobilelor este imposibilă, mai ales dacă nu aveți bani pentru a începe, atunci aveți câteva lecții de învățat. Unii dintre cei mai mari moguli imobiliari din lume au început cu nimic. Se numește angrosiști ​​și finanțare creativă. Odată ce ați înțeles acest lucru, acesta poate duce cu adevărat o creștere extraordinară.
Scopul este să se concentreze pe fluxul de numerar pozitiv. Ca și cartea și seria Rich Dad Poor Dad al lui Robert Kiyosaki descoperă cum să creeze mai degrabă resurse decât datorii. Fie că vrei doar să fii milionar sau miliardar, imobilul îți va oferi o fundație solidă sau o platformă pe care să o poți dezvolta.
Leon Charney a devenit miliardar prin investițiile imobiliare. Dar el a fost copilul a doi imigranți, iar la moartea tatălui său, familia sa a devenit lipsită. Nu a avut nimic, și și-a făcut drumul prin colegiu și prin școala de drept.
Carl Berg, un alt miliardar de investitori imobiliari, și-a pierdut tatăl mai devreme și a fost crescut de mama sa care era profesoară de școală. În timp ce lucra la un hotel, el sa întâlnit cu cineva care sa dovedit a fi cel mai mare constructor de case din Statele Unite, care ia oferit mai târziu un loc de muncă pentru a-și conduce compania ipotecară după ce a absolvit colegiul. 
COMPANIE