Translate

Sunday, July 8, 2018

GATA PENTRU ORICE

12 pași practici pentru îmbogățirea

Secretele pentru a deveni cu adevărat bogate în viață nu sunt secrete.
ARTICOLUL URMĂTOR
  • 6.0kacțiuni
  •    
  •  
 Adauga la coada
12 pași practici pentru îmbogățirea
Creditul de imagine: Shutterstock.com
COLABORATOR
Antreprenor, inginer de software, autor, blogger și fondator al WanderlustWorker.com
 13 min citiți
Opiniile exprimate de contribuabilii antreprenorilor sunt proprii.
Fiecare antreprenor visează să fie bogat. Ei visează să aibă puterea de a trage corzi fiscale, capabili să comande o vastă avere și să facă bani în timp ce dorm, toate în timp ce se bucură de o viață plină de timp liber și de plăcere. Cu toate acestea, într-o lume în care acestea nu depășesc cu mult resursele, unde doar peste 1.800 de indivizi de pe întreaga planetă se pot numi miliardari - o simplă apăsare pe scara procentuală a populației lumii - nu numai că nu sunt cei mai bogați, sunt, de asemenea, foarte îndatorați. 
Adevarul? În timp ce unii ar putea căuta răspunsuri sau secrete pentru îmbogățirea vieții, alții se luptă să-și păstreze capul deasupra apei. Cei mai mulți sufocă într-o mare de datorii , incapabili să se elibereze de cătușele unei situații absoarbe create în mod inerent de consumismul și consumismul care ocupă mare parte din populația lumii. Suntem, de fapt, produse ale societății noastre. 
Totuși, cum se întâmplă că unii oameni au toate răspunsurile? Cum se îmbogățesc bogații în timp ce săracii continuă să devină mai săraci? Este jocul realmente atacat împotriva noastră? Suntem, de fapt, condamnați să trăim vieți obișnuite, controlate doar de dorințele și plăcerile noastre hedoniste, forțate să cedeze urgențelor noastre animaliere, care nu reușesc niciodată să trăiască în viață , să nu mai îmbogățim? Sau, există o soluție? O cale de ieșire, dacă vrei? 
În mod clar, acestea sunt întrebări ridicate de mase. Aproape toată lumea vrea să se îmbogățească în viață. Dar nu toată lumea o poate scoate. Ce separă acei care par să aibă toate răspunsurile de la cei care continuă să sară de la o navă la alta, care nu au reușit să-și găsească cu adevărat trenul de sos? Ei bine, răspunsurile sunt mult mai simple decât ar imagina majoritatea. 

Care sunt secretele pentru îmbogățirea vieții? 

Secretele pentru a deveni cu adevărat bogate în viață nu sunt secrete. Sunt de fapt bine cunoscuți. Cu toate acestea, așa cum sunt cunoscuți ca și ei, cu siguranță nu sunt respectați. O mare parte din locuitorii lumii și o mare parte a populației fiecărei țări trăiesc într-un contrast puternic cu aceste așa-numite secrete pentru îmbogățirea. 
Cu toate acestea, dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește longevitatea bogăției dvs., atunci veți avea grijă de sfatul care a fost transmis de-a lungul veacurilor. În timp ce a fost în mare parte ignorat de majoritatea, a fost harnassed de către unele dintre cele mai bogate și mai bogate persoane din lume de-a lungul timpului. 

1. Să trăiți sub mijloacele voastre.

Primul așa-zis secret pentru îmbogățire este să trăiești sub mijloacele tale. Traducere? Nu cheltuiți mai mulți bani decât faceți. Perioadă. Cu toate acestea, nu mulți oameni urmează acest sfat. Mulți se concentrează pe cheltuieli cât mai mult posibil. Fie că este vorba de a descoperi percepția de a fi mai bine decât de fapt, sau de un alt scop, acesta este adevărul în mare parte din lumea dezvoltată. 
De fapt, 55 la sută dintre americani au declarat că fie au renunțat sau au cheltuit mai mult decât au făcut în fiecare lună, potrivit unui sondaj realizat de The Pew Charitable Trusts , care și-a încheiat concluziile pe baza răspunsurilor din partea a 7000 de gospodării americane. 

2. Economisiți 20% din venitul dvs.

Același sondaj efectuat de Trusturile The Pew Charitable found că o treime dintre americani nu au deloc economii . Cu toate acestea, pentru a vă îmbogăți, trebuie să salvați cel puțin 20% din venitul dvs. din partea de sus. Toată lumea a auzit acest lucru înainte, dar câte persoane practică acest sfat? 
Termenul "plătiți-vă primul" are o pondere majoră aici. În timp ce unii nu găsesc importanța în acest sens, alții își dau seama că acest lucru nu numai că oferă un fond de ploi de ploaie în caz de urgență, dar și un moment de oportunitate. Când vine oportunitatea potrivită, aveți nevoie de bani pentru ao profita. Dacă nu aveți bani, tocmai ați ratat barca proverbială. 
Într- un alt studiu , sa stabilit că aproape jumătate din toți americanii nu au economii de pensii. Și că aproape 70% din toți americanii au mai puțin de 1.000 de dolari în conturile lor de economii și sunt o situație de urgență mică, departe de un colaps monetar complet și total. 

3. Urmăriți cu meticulozitate cheltuielile.

Următorul pas pentru îmbogățirea? Urmăriți cu meticulozitate fiecare cent roșu pe care îl cheltuiți. Nu doar cheltuielile mari. Fiecare cheltuială pe care o aveți trebuie urmărită cu un pieptene dentar fin. Benjamin Franklin a spus odată: "Feriți-vă de mici cheltuieli, o mică scurgere va scufunda o mare navă."
Atât de ușor ar părea că ignorați lucrurile mici, ca să spunem așa, cu cât transpirați mai mult detaliile, cu atât veți fi mai bine. Anulați apartenența la sala de sport pe care nu ați utilizat-o în șase luni. Eliminați planul costisitor de televiziune prin cablu. Nu mai cumpărați latte costisitoare și mănâncă când știți că nu vă puteți permite să faceți acest lucru. 
Descărcați o aplicație sau achiziționați un notebook mic și urmăriți fiecare cheltuială indiferent cât de mică sau cât de mare. Diagrama și calcula aceste cheltuieli în timp folosind software-ul disponibil pe scară largă. Vezi unde se îndreaptă banii tăi. Cât de mult ai putea să faci economii în fiecare lună, care altfel ar fi fost cheltuit în mod nebun? 

4. Eliminați datoriile rău.

Nu mă înțelegeți rău, nu toată datoria este rea. Unele datorii sunt datorii bune. Alte datorii, cum ar fi datoria cardurilor de credit revolving și împrumuturile cu rată ridicată a dobânzii, sunt datoria neplătită. Trebuie să vă eliminați datoriile rău. Acest lucru este valabil mai ales dacă tot ce faci este plata plăților lunare. 
Nu vă puteți îmbogăți în viață atunci când petreceți o mare majoritate a plăților de dobânzi care plătesc venituri pe banii pe care i-ați cheltuit deja. Luați cel mai mare card sau împrumut cu rată a dobânzii și dublați plățile minime până când este plătită. Apoi, treceți la următorul. Apoi următoarea. Până când totul a dispărut. 
Când nu aveți datoria față de datoria rău (nu datoria bună ca ipotecile pentru investiții în proprietăți și împrumuturile pentru a vă dezvolta afacerea, de exemplu), luați acești bani și puneți-o spre economiile dvs. Trucul nu este să cheltuiți bani și să vă plângeți într-o vacanță sau într-o mașină nouă odată ce nu sunteți datoria. Rămâi concentrat. 

5. Acoperiți acoperisul deasupra capului.

Pentru majoritatea oamenilor, casa lor este cea mai mare investiție. Cu toate acestea, o mare majoritate a lumii își închiriază casele. În timp ce închirierea pe o bază temporară nu este teribilă, ar trebui să dețineți cu siguranță acoperisul deasupra capului dacă sunteți serios în legătură cu finanțele voastre. Nu te va face bogat peste noapte, dar prin închiriere, plătiți ipoteca altcuiva. De fapt, tu faci altcineva bogat. 
Indiferent de ce este nevoie, chiar dacă trebuie să vă reduceți situația vieții, trebuie să faceți tot ce este necesar pentru a achiziționa o casă. Așezați-vă cu un broker ipotecar și evaluați-vă situația. Stabiliți câteva obiective și creați un plan de acțiune.
Chiar dacă nu aveți suficienți bani economisiți pentru o plată în avans acum, dați seama ce va lua pentru a vă cumpăra casa. Nu vorbim de casa ta de vis aici. Cu toate acestea, în timp, banii cheltuiți pe ipotecă sunt mult mai bine investiți decât banii cheltuiți în chirie. 

6. Decimați-vă obiceiurile proaste.

Modelele rele ne împiedică să obținem multe feluri de goluri. Ne împiedică să scădem în greutate, să facem mai mulți bani, să economisim, să investim și totul între ele. Singurul mod în care poți să faci cu adevărat înainte în viață este să decimezi aceste obiceiuri proaste. Trebuie să renunți la obiceiurile proaste înainte să vă ducă o spirală mortală. 
Este greu să atingi ceva care ține atât de mult din energia ta, cum ar fi îmbogățirea, fără a-ți elimina mai întâi obiceiurile proaste. Nu vorbesc doar despre obiceiuri financiare proaste; De asemenea, vorbesc despre orice alt obicei care te mănâncă fizic, emoțional sau mental. 
Evident, succesul în orice nu înseamnă doar eliminarea obiceiurilor proaste care ne țin înapoi; este de asemenea să ne asigurăm că folosim unele dintre cele mai bune obiceiuri în viață și cele mai bune obiceiuri în afaceri pentru a garanta virtual rezultatele viitoare și pentru a face progrese în privința pilotului automat. 

7. Stabiliți obiectivele zilnice.

A deveni bogat este un obiectiv monumental. Cu toate acestea, nu puteți spune pur și simplu că doriți să fiți bogați. În primul rând, aveți nevoie de un număr exact și trebuie să aveți o anumită dată pe care o veți realiza. Aceasta este imaginea mai mare. Dincolo de acea imagine mai mare, trebuie să stabiliți obiectivele zilnice.
Setarea zilnică a obiectivelor oferă repere pe drumul spre obiectivele mai mari. Spargeți obiectivul mare până la atingerea obiectivelor zilnice care nu vor părea atât de copleșitoare. De exemplu, dacă doriți o valoare netă de 10 milioane USD în următorii cinci sau 10 ani, aflați ce va lua în fiecare zi pentru a vă apropia mai mult de acest obiectiv. 
Evident, veți avea un timp de economisire greu spre acel obiectiv masiv de îmbogățire când începeți la zero zero sau mai rău. Cu toate acestea, interesul compus este foarte puternic și chiar dacă nu vă salvați calea acolo, puteți să folosiți numerarul pe care îl faceți și să-l îndepărtați pentru a vă angaja într-o investiție inteligentă care va produce profituri mari. 

8. Gestionați-vă timpul în mod eficient.

Toți avem același timp în această lume. Nu aveți mai mult decât următoarea persoană și persoana respectivă nu are mai mult timp decât alta. Indiferent dacă sunt politician puternic, magnat de afaceri sau un atlet faimos, nu au mai mult timp decât tine. Timpul este cel mai mare egalizator al vieții. 
Totuși, ceea ce contează este cât de eficient este timpul pe care îl avem. Aceste momente prețioase ale fiecărei zile pot fi cu ușurință risipite. Nu există absolut nici o modalitate de a se îmbogăți prin pierderea timpului în scopuri triviale. Gestionați-vă timpul introducând un sistem inteligent și eficient de gestionare a timpului pentru a vă menține pe drumul către obiectivele dvs. 

9. Adăugați cantități masive de valoare.

Indiferent de strategia pe care o implementați pentru a face bani (online sau offline), fără a adăuga valori masive de valoare și a face acest lucru în mod constant în timp, nu este aproape nici o șansă să deveniți bogați. Cei care au adus cea mai mare valoare acestei lumi au acumulat cele mai mari averi. 
Simplul adevăr este că, unul dintre cele mai fundamentale principii ale succesului spune că trebuie să faci cea mai mare cantitate de muncă pentru cel mai mic randament inițial. Dacă cauți scurtcircuite și hack-uri pentru a te îmbogăți repede sau fără mari eforturi, cu siguranță vei da greș. 
Problema? Există atât de mulți comercianți fără scrupule care se ocupă de persoanele care caută remedierea rapidă. Ei bine, nu există. Dacă doriți să vă îmbogățiți, trebuie să adăugați o sumă masivă de valoare și trebuie să o faceți în mod constant fără a pierde în timp. 

10. Construiți mai multe fluxuri de venituri pasive.

Oricine este serios în legătură cu îmbogățirea trebuie să construiască mai multe fluxuri de venituri pasive. Venitul pasiv este incredibil de important atunci când vine vorba de acumularea de avere. Pur și simplu, trebuie să generați venitul pe pilot automat dacă doriți să creați o valoare netă considerabilă. 
Există o serie de idei generatoare de venituri pasive pe care le puteți implementa. Unele dintre cele mai populare implică venituri din proprietăți imobiliare și dividende pentru cei care își pot permite bariera adesea de înaltă cost cu o schimbare de intrare în aceste domenii. Alții optează pentru generarea de venituri pasive prin inițierea unui blog, crearea de produse digitale, cum ar fi cărți electronice sau cursuri, și chiar crearea de tutoriale online, doar pentru a numi câteva exemple. 
Orice ați decide să faceți, concentrându-vă asupra veniturilor pasive, veți face munca o dată și veți fi plătiți în mod repetat. Alternativ, venitul activ necesită investiția consistentă a timpului dvs. pentru a câștiga bani. De îndată ce nu mai lucrezi, nu te mai câștigi. Nu există nicio modalitate de a vă scala bogăția sau veniturile prin angajarea exclusivă în venituri active. Concentrați-vă pe venitul pasiv și urmăriți-vă bogăția să explodeze în timp. 

11. Investește în ceea ce știi.

Dacă sunteți serios să deveniți bogați, trebuie să investiți în ceea ce știți. De exemplu, dacă sunteți în domeniul farmaceutic, nu încercați să investiți într-o afacere agricolă. Obțineți punctul? Investește în ceea ce știi. Dacă cunoașteți produsele farmaceutice, implicați-vă în biotehnologie. 
Cu cât cunoașteți mai bine o industrie sau o nișă, cu atât veți avea mai multe șanse să vedeți idei care ar putea genera, în viitor, sume masive de venit pentru dumneavoastră. Nimeni altcineva nu va face asta pentru tine. Și când investiți în ceva pe care îl cunoașteți, asigurați-vă că îl urmăriți cu vehemență.
Este bine să vă puneți toate ouăle într-un coș, ca să zic așa, atâta timp cât le urmăriți ca un șoim. De îndată ce te distragi sau pierzi interesul, atunci lucrurile merg jos. Acordați o atenție deosebită dacă aveți grijă să vă îmbogățiți averea. 

12. Aveți grijă de propria dvs. afacere.

În timp ce vă puteți îmbogăți lucrand ca angajat, este mult mai dificil. În schimb, ar trebui să începeți propria afacere și să vă gândiți la acea afacere. Puneți toată inima și sufletul în afacere și continuați să lucrați la el, chiar dacă nu reușiți. Și dacă nu reușiți, chiar dacă acest lucru se întâmplă în mod repetat, învățați de la aceste eșecuri și creșteți. 
Henry Ford a învățat mult prin eșec, dar nu a renunțat. Chiar dacă a falimentat o singură dată și a fost forțat să renunțe la a doua afacere, nu a aruncat prosopul. El și-a mințit propria afacere. Fiecare întreprinzător de succes a eșuat . Dar motivul pentru care au reușit pe o asemenea scară masivă a fost că nu au renunțat.