Translate

Saturday, February 3, 2018

, CEEA CE ÎȚI SUGEREAZĂ DIVINUL


În cadrul acestui articol, un traseu va fi urmat. Acesta este traseul Sinelui tău Divin înspre această existență materială. Iar dacă îți vei da voie să integrezi în viața ta ceea ce urmează să citești, îți va fi mult mai ușor să te bucuri de viață și să fii fericit și împlinit. Fericirea și împlinirea vor fi consecințe firești ale faptului că tu faci pe durata prezentei existențe exact lucrurile pe care ai ales să le faci înainte de întrupare.
Scopul existenței este ca Dumnezeu să experimenteze ceea ce El știe deja că este, dar nu știe cum e ca acel ceva să fie experimentat. Așa că îți poți imagina cum din energia pe care o reprezintă Dumnezeu „se desprinde” o bucățică. Iar acea bucățică alege să vină în iluzia separării prezentă în acest plan, pentru a facilita o experiență. Desigur că aceasta este o metaforă, iar o metaforă poate surprinde adevărul doar într-o anumită măsură, însă această metafora este unealta pe care o simt ca fiind cea mai potrivită în acest context.

CU UN MOMENT ÎNAINTE DE ÎNTRUPARE

Îmi asum să mai încadrez experiența sufletului de dinainte de întrupare într-un cadru temporal, ceea ce aproape că este o insultă, dar fac asta cu speranța că o idee va fi transmisă clar și percepută întocmai.
Așadar, imaginează-ți că sufletul tocmai „s-a desprins” din Dumnezeu și privește înspre planul material în care urmează să se întrupeze. Există acolo un scop, și asta pentru că în infinită perfecțiune a lui Dumnezeu, nimic nu este inutil în creație. Cu atât mai puțin întruparea unei ființe divine care este după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Există un motiv al existenței tale aici, iar motivul e îmbogățirea Întregului cu un set de experiențe specifice.
În acest punct îți poți imagina cum tu(Sufletul) dimpreună cu Dumnezeu cădeți de comun acord asupra unui set de experiențe pe care tu vei alege să le ai spre a-l îmbogăți pe Dumnezeu cu cunoaștere experiențială.
Tu ești de acord, și vii în acest plan.

ÎȚI IEI DREPT ALIAT UN TRUP FIZIC ȘI .....ÎNCEPI SĂ EXPERIMENTEZI

Iar din acest moment, în fiecare secundă a vieții tale, tu îmbogățești Întregul cu experiența a ceea ce Întregul știa deja că este.
Numai că venind aici dai peste minte, convingerile limitative și programele gunoi care îți sunt implantate de la o vârstă fragedă și tot felul de alte giumbușlucuri. Și exact așa cum un copil se poate pierde într-un parc de distracții fiindcă luminile, mișcarea și agitația de acolo îl fură cu totul, exact așa tu, venind în această existență se poate să uiți care sunt acele lucruri asupra cărora tu împreună cu Dumnezeu ați căzut de comun acord că le vei experimenta pe durata întrupării tale.

AȘA POȚI AJUNGE SĂ FACI LUCRURILE DIN EGO

Ai observat vreodată cum un om din realitatea ta are o anumită experiență, iar acea experiență îl face pe respectivul extrem de fericit? Cu siguranță. Există foarte mulți oameni care iubesc ceea ce fac. Ți s-a întâmplat totuși să vezi cum un alt om prezent în realitatea ta se apucă de exact același lucru, iar făcând exact același lucru, omul al doilea nu se mai simte fericit? Asta în timp ce primul continuă să facă ceea ce a făcut și al doilea și continuă să fie extrem de fericit. Cum îți explici asta? Sau ai încercat vreodată să ți-o explici?
Totul este foarte simplu și are legătură cu ideea pe care acest articol ți-o transmite. Iar ca să nu existe neclarități, o să iau un exemplu concret. Să zicem că un om pictează, iar asta îl face extraordinar de fericit. Un al doilea om se apucă și el de pictură, dar asta nu face decât să îi producă disconfort și să îl enerveze.
De ce nu ne face plăcere tuturor să facem unele lucruri? Un eventual răspuns este acela că suntem diferiți. Și nu contrazic o astfel de abordare. Doar că un răspuns mai corect este că, cel căruia pictura îi produce plăcere face ceea ce a stabilit să facă încă înainte de a se întrupa. Fericirea nu vine din activitatea în sine, ci vine din faptul că omul respectiv îmbogățește Întregul așa cum și-a propus să îl îmbogățească atunci când s-a întrupat.
Celui de-al doilea om nu îi produce plăcere pictura din același motiv simplu. El s-a întrupat propunându-și să îmbogățească Întregul cu experiența de a fi pilot de formula 1. În schimb, el s-a apucat de pictură. Fericirea nu vine din activitatea în sine, ci vine întotdeauna din alinierea ta în raport cu Divinul și cu Intenția Universală.
Înțelegi?
Indiferent de ceea ce ți-ai propus să faci înainte de întrupare, dacă îl faci, vei fi fericit și împlinit. Și asta indiferent de ceea ce ți-ai propus să faci și indiferent care sunt normele societății sau convingerile limitative cu care ai fost programat.
Dacă ți-ai propus să fii măturător de stradă și să îmbogățești Întregul cu această experiență, atunci să mături străzile îți va produce o plăcere deosebită.
Dacă ți-ai propus să fii președintele României și să îmbogățești Întregul cu această experiență, atunci să fii președintele României îți va produce o plăcere deosebită.

IMPORTANT ESTE SĂ NU TE PIERZI ÎN MINCIUNILE SPUSE DE 

CLOVNII DIN PARCUL DE DISTRACȚII

Asemănam mai sus faptul că ai uitat ce ți-ai propus să faci în această existență, cu felul în care un copil poate uita de ce s-a dus acolo, fascinat fiind de toate luminițile, zgomotele și tentațiile unui imens parc de distracții.
Ajuns într-un parc de distracții, clovnii îl pot amăgi pe copil spunându-i că acadelele pe care ei le vând sunt ceea ce copilul și-a dorit dintotdeauna. Iar copilul poate ajunge să îi creadă. Iar clovnii îi pot vinde produse de proastă calitate profitând de copilul credul.
Plecând de la această metaforă, te invit ca tu nu să nu fii un copil credul.
Clovnii societății nu sunt de cele mai multe ori ceilalți oameni, ci sunt convingerile limitative și scopurile artificiale pe care aceștia le promovează.
Nu ai observat că de când te-ai născut toată lumea îți spune ce să faci? Ba chiar planul este unul foarte clar stabilit. Te naști, mergi la școală, te angajezi, faci rate, cumperi multe lucruri, te căsătorești, faci copii, îmbătrânești și mori. Planul e clar. Când ți se vinde totuși acest plan, se omite un aspect important. După ultimul cuvânt care este „mori” ar trebui să se adauge un alt ultim cuvânt care este „nefericit”. Mori nefericit.
Și de ce mori nefericit?
Mă aștept să știi deja răspunsul. Fiindcă nu faci ceea ce ți-ai propus să faci înainte de întrupare. Fiindcă în cazul în care ai face acel ceva, ai fi cel mai fericit om de pe planetă, asemeni oricărui alt om care acționează din Inspirație Divină, permițându-i lui Dumnezeu să îi ghideze pașii înspre orice experiență s-a convenit de comun acord înainte de întrupare.

DE ACEEA OBIECTIVELE ȘI INTENȚIILE, CHIAR DACĂ SUNT TRANSFORMATE ÎN REALITATE, E POSIBIL SĂ:

 NU

 ÎȚI ADUCĂ ÎMPLINIREA

Există o singură situație în care transformarea în realitate a unui obiectiv sau a unei intenții îți poate aduce bucurie și fericire autentică. Atunci când a avea experiența îndeplinirii acelui obiectiv era în rezonanță cu planul Divin asupra căruia tu însuți ai convenit înainte de întrupare.
O altă întrebare interesantă pe care nu știu dacă ți-ai adresat-o, este cum se face că foarte mulți oameni care pot să aibă orice își doresc sunt în continuare nefericiți? Cum vine asta? Are omul tot ce vrea, dar simte un gol interior care îl sfâșie. Spune-mi că știi deja răspunsul. Experiența pe care o are nu este în rezonanță cu Intenția Universală. Aceasta este sursa nefericirii. Lipsa alinierii la Intenția Universală.
Fiind esență de dumnezeire, tu poți manifesta în acest plan și experimenta absolut orice îți dorești. Vrei un BMW, îl poți avea, vrei mulți bani, îi poți avea, vrei o relație de cuplu extraordinară, o poți avea. Poți să îți setezi intenția și obiectivul de a avea fiecare dintre acestea și folosind niște principii simple le poți avea. Însă dacă toate aceste obiective și intenții devenite realitate nu făceau parte din planul Divin asupra căruia ai convenit înainte de întrupare, prezența lor în viața ta nu îți va produce fericire. Cred că am repetat această idee de foarte multe ori în articolul pe care tocmai îl citești, dar este foarte important să înțelegi.

CE SĂ FACI ȘI CUM SĂ AFLI

CARE ESTE PLANUL PE CARE ȚI L-AI ALES ÎNAINTE DE ÎNTRUPARE

Ei bine, aici lucrurile devin interesante. Citind în continuare acest blog sunt toate șansele ca în funcție de cum mă voi simți inspirat, să scriu și articole în care să detaliez cum să afli care este planul divin în cazul în tău. În linii mari totul se rezumă la acționa din inspirație. Și la a invita inspirația în viața ta. Și asta pentru că inspirația este mesajul pe care Dumnezeu ți-l transmite în mod direct reamintindu-ți ce ai de făcut în această existență.
Atunci când tu „te desprinzi” din Dumnezeu și vii în acest plan, o ruptură nu are loc efectiv. Tu continui să fii parte din Dumnezeu, iar faptul că ai fi separat de El nu este decât o iluzie. Dumnezeu îți vorbește în fiecare secundă din viața ta. Tot ceea ce trebuie tu să reînveți să faci este să îl asculți.
Când erai mic, îl ascultai destul de des. Însă cu cât ai crescut, cu atât ai început să le acorzi mai mult credit clovnilor din parcul de distracții în loc să îl asculți pe Dumnezeu cum îți șoptește în fiecare secundă la ureche care sunt lucrurile specifice pe care le ai de făcut pe durata șederii tale în prezentul trup fizic.
Așa că felul în care simt să închei acest articol este acela de a te invita să fii curajos și să nu te mai minți pe tine însuți.
Tu știi deja ceea ce ai de făcut. Intenția Universală este prezentă acolo și te așteaptă să acționezi întocmai. Depinde acum de cât de adânc ai îngropat-o în convingeri limitative, efort depus în direcții opuse Fluxul Universal și altele precum acestea.
Imaginează-ți că cineva depune un efort considerabil timp de zeci de ani pentru a urca în ierarhie în compania în care se află. El face asta, nu fiindcă simte că asta a venit să facă în această existență, ci o face fiindcă așa i-au spus părinții, societatea și așa a fost programat cu convingeri limitative atunci când creierul se afla în frageda sa copilărie pe niște frecvențe care permiteau programarea facilă cu soft-uri gunoi.
După zeci de ani de efort depus în direcția aceea, Dumnezeu încă îi transmite secundă de secundă: „Tu nu trebuia să fii în compania aceasta, ci trebuia să fii prezentator de știri”(exemplul este pur aleatoriu. În loc de prezentator de știri putea fi orice altceva a fost ales de comun acord înainte de întrupare). Tot ceea ce este necesar e ca omul, în al 12-lea ceas să facă acel lucru pe care și-a propus că îl va face înainte de întrupare. Sau măcar dacă nu îl face, se înceapă măcar să se îndrepte înspre el.
Asta îi va produce o bucurie, o fericire și o stare de împlinire autentică.
Tot ceea ce este necesar este să faci ceea ce ai simțit dintotdeauna să faci. Făcându-l, te aliniezi Intenției Universale, iar aliniindu-te Intenției Universale fericirea îți va fi alături.
Mult succes așadar înspre îndeplinirea Planului Divin!
Ești o ființă Divină și nu te-ai întrupat inutil în acest plan. Așa că"
 nu te pierde în „parcul de distracții” care este ---> L U M E A 
ci mergi pe drumul tău. Asta îți va aduce fericire. Așa să fie!